Головна » 2015 » Травень » 29 » БЕЗПЕКА І ЗДОРОВ'Я ДІТЕЙ
15:10
БЕЗПЕКА І ЗДОРОВ'Я ДІТЕЙ

БЕЗПЕКА І ЗДОРОВ'Я  ДІТЕЙ - НА ПЕРШОМУ МІСЦІ

Торкаючись теми виховання здорової дитини - дошкільника, не можна лишити осторонь питання безпеки життєдіяльності малюка. Дитина, її життя і здоров’я - найвища цінність держави. Тож захистити її від можливих небезпек і навчити бережно взаємодіяти з довкіллям - одне з провідних завдань Борівського дошкільного навчального закладу №3 «Золота рибка», де педагогічний колектив систематично, поетапно, методично грамотно проводить  роботу у тісній співпраці з батьками, щоб дошкільнята зростали готовими до безпечного розв’язання життєвих ситуацій у со-ціальному, предметному та природному довкіллі.

На виконання плану роботи Борівського до-шкільного навчального закладу щодо безпеки життєдіяльності, а також з метою створення безпечних і нешкідливих умов навчально-виховного процесу та профілактики дитячого травматизму дітей дошкільного віку у квітні  був проведений «Тиждень безпеки дитини», який включав у себе бесіди, рольові  та дидактичні ігри, заняття, проблемні ситуації тощо, спрямовані на формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я та життя та поліпшення якості навчально-виховної роботи з питань особистої безпеки та захисту життя.

Підсумовуючи тиждень безпеки, педагогічний колектив закладу підготував та провів  свято «Розумна обережність – запорука безпеки!», яке допомогло закріпити знання отримані протягом тижня.

Ніна ПРИДАТЬКО.

Завідуюча ДНЗ «Золота рибка».

 

 

Переглядів: 495 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar