Головна » 2016 » Червень » 16

ЧЕРНІВЦІ: ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ШАРМ І УКРАЇНСЬКІ ПРОБЛЕМИ

В рамках проекту «Схід та Захід разом – підвищення спроможності українських місцевих видань» фондом «Освіта для Демократії» (Варшава, Польща) та МО «Нова генерація» (Херсон, Україна) була організована навчальна програма для журналістів «Схід і Захід разом - простір діалогу». Загалом стажування за цією програмою проходило одночасно в Луцьку, Сумах, Чернівцях і Херсоні: медійники з різних регіонів України навчалися в різних містах, адже окрім обміну досвідом, налагодження зв’язків і професійного зростання важливим акцентом стажування було вивчення життя саме іншого регіону України, ніж ре-гіону в якому вони живуть та працюють.

В команді журналістів зі сходу та півдня нашої країни мені пощастило позна-йомитися з чарівним українським містом Чернівці. Тож поспішаю поділитися враженнями.

Протягом 5 днів ми відвідували різні установи, державні та громадські організації міста, спілкувалися з громадськими діячами та активістами, посадовими особами, колегами-журналістами. Зустрілися з міським головою, побували за лаштунками одного з місцевих телеканалів «ТВА» та на радіо «Буковина», обмінялися досвідом з творчими п ... Читати далі »

Просмотров: 477 | Добавил: trudovaslava | Дата: 16.06.2016 | Комментарии (0)