Головна » 2016 » Лютий » 22

Забезпечення права громадян на попередній електронний запис на прийом до відділу державної реєстрації актів цивільного стану Борівського районного управління юстиції у Харківській області через мережу Інтернет в режимі Он-лайн

Відповідно до Указу Президента України від 12.03.2013 року № 128 про затвердження Національного плану дій щодо впровадження Програми економічних реформ “ Заможне суспільство , конкурентноспроможна економіка, ефективна держава” відділом державної реєстрації актів цивільного стану Борівського районного управління юстиції у Харківській області запроваджено попередній електронний запис на прийом до відділу через мережу Інтернет в режимі он-лайн .

На офіційному веб-сайті Головного територіального управління юстиції у Харківській області розміщені електронні адреси відділів державної реєстрації актів цивільного стану Харківської області за допомогою яких у громадян є можливісь здійснити попередній електронний запис на прийом до відділів.

До відділу державної реєстрації актів цивільного стану Борівського районного управління юстиції у Харківській області можно записатись за наступною електронною адресою : ... Читати далі »

Просмотров: 526 | Добавил: trudovaslava | Дата: 22.02.2016 | Комментарии (0)