Головна » 2015 » Травень » 06

Ювілей Червоного Хреста

З нагоди міжнародного   дня   Товариства Червоного Хреста, який буде відзначатися   8 травня, хотілося   б привітати волонтерів, медичних сестер патронажної служби, усіх членів та   прихильників організації з   цією важливою датою. Дуже важливо, що в рамках роботи органів Червоного Хреста до милосердних справ долучаються і діти. Для них найкраща наука - приклад старших. Бо гарні слова, не підкріплені справами, залишаються лише словами. А добрі справи виховують милосердя, небайдужість як спосіб життя. В нашому районі первинні організації Товариства Червоного Хреста України створені в усіх школах району. Їх членами є майже всі школярі.

Районна організація ТЧХ об’єднує людей, чиї серця відкриті для співчуття і горя ближнього. Девізом нашої праці є прості, але такі необхідні слова: « Творімо милосердя разом!»

Товариство Червоного Хреста було народжене військовим лихоліттям. І йому буде вже  152 роки. За ці   роки   у світі відбулося чимало воєн та збройних конфліктів. І, де б це   не було, там обов’язково працювали сестри милосердя. Але дуже не хочеться, аби доброта і гуманність виховувались лише під час знищення людства. Великолюдські якості можуть проявитися і в інших, до ... Читати далі »

Просмотров: 571 | Добавил: trudovaslava | Дата: 06.05.2015 | Комментарии (0)

Бійці АТО отримають путівки

На відпочинок та оздоровлення демобілізованих Борівському району виділено 31,5 тис.грн. Ці кошти на-дійдуть у вигляді субвенції з обласного бюджету  в рамках реалізації Комплексної програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції, затвердженої рішенням Харківської обласної ради від 09.04.2015 року. 

Кожному військовослужбовцю, який брав участь у діях у зоні АТО, буде запропоновано 14-денний санаторний відпочинок за рахунок бюджету.

Щоб отримати путівку, звільненим у запас військовослужбовцям необхідно надати до управління соціального захисту населення Борівської райдержадміністрації заяву, копії паспорта, довідки про присвоєння іденти-фікаційного коду, довідки про участь  в АТО (за формою, установленою Постановою Кабінету Міністрів  № 413 від 20.08.2014 р.) або копію наказу командира військової частини (начальника територіального підрозділу) з відомостями про участь у АТО, медичну довідку про відсутність протипоказань для відпочинку в санаторно-курортних установах. Посвідчення учасника бойових дій для отримання направлення на відпочинок не потрібно.

За додатковою інформацією звертатися до управ-ління соціального захисту населення Борівської РДА  за телефоном 6-11-28.

Просмотров: 439 | Добавил: trudovaslava | Дата: 06.05.2015 | Комментарии (0)

НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

                                                    ПОСТАНОВА

31.03.2015                 № 1171                         Київ

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України

17.04.2015 за № 433/26878

Про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню суб’єктами господарювання, які є виконавцями цих послуг

Відповідно до статей 5, 6 Закону України «Про державне регулювання у сфері комунальних послуг», Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого Указом Президента України від 10 вересня 2014 року № 715, Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опален ... Читати далі »

Просмотров: 503 | Добавил: trudovaslava | Дата: 06.05.2015 | Комментарии (0)

Звернення

Управління соціального захисту населення Борівської РДА та  Відділення ВД ФСНВУ в Ізюмському районі до роботодавців, профспілок, керівників і працівників підприємств, установ та організацій з підготовки та проведення у 2015 році заходів з нагоди Дня охорони праці в Борівському районі

Відповідно до Указу Президента від 18 серпня 2006 року № 685/2006 «Про День охорони праці» в Україні було підтримано ініціативу Міжнародної організації праці з відзначення 28 квітня Всесвітнього дня охорони праці.

У 2015 році Всесвітній день охорони праці за рекомендацією МОП відзначається під девізом «Приєднуйтесь до формування превентивної культури охорони праці».

Упродовж майже всього періоду незалежності України рівень виробничого травматизму мав стійку тенденцію до зниження, але останнім часом почався зворотній процес і кількість травмованих та загиблих на виробництві досягла критичної позначки: кількість нещасних випадків зі смертельними наслідками, які сталися у 2014 році, вже перевищила кількість смертей на виробництві за попередній рік.

Культура охорони праці – це створення чітко сформульованої системи прав, обов’язків та сфер відповідальності, де принцип профілактики має найвищий пріоритет.

Тому проблема збереження здоров’я і життя працездатних громадян ма ... Читати далі »

Просмотров: 560 | Добавил: trudovaslava | Дата: 06.05.2015 | Комментарии (0)

Про визначення переможців І туру в рамках щорічного Всеукраїнського Конкурсу «Кращий державний службовець» у 2015 році

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року №1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» (із змінами) та наказу Нацдержслужби України від 15 лютого 2012 року №29 «Про затвердження методичних рекомендацій щодо проведення щорічного Всеукраїнського Конкурсу «Кращий державний службовець».

У рамках І туру Конкурсу підвищили кваліфікацію 2 державних службовці в номінації «Кращий керівник» та 4 державних службовці в номінації «Кращий спеціаліст».

Переможцем І туру Конкурсу  в номінації «Кращий керівник» визначено Мірончук Наталію Петрівну, начальника служби у справах дітей  Борівської районної державної адміністрації, а в номінації «Кращий спеціаліст» - Сватовську Олену Григорівну – спеціаліста І-ї категорії відділу організаційної роботи апарату Борівської районної державної адміністрації.

Переможці І туру візьмуть участь в ІІ турі Конкурсу, який буде проходити в Головному управлінні державної служби України в Харківській області протягом травня – червня поточного року.

Борівська районна державна адміністрація дякує учасникам конкурсу, вітає переможців 1 туру та бажає успіхів у 2 тур ... Читати далі »

Просмотров: 551 | Добавил: trudovaslava | Дата: 06.05.2015 | Комментарии (0)

ЮВІЛЕЙ ДЕРЖАВНОЇ  КАЗНАЧЕЙСЬКОЇ СЛУЖБИ

27 квітня Державна казначейська служба України,  створена на основі Указу Президента України від 27.04.1995 року «Про Державне казначейство України» відзначала своє 20-річчя.

«Казначеїв» Борівщини привітали голова райдержадміністрації Віталій Кіян та заступник голови РДА Сергій Шутько. Вони відзначили багаторічну самовіддану працю та значний внесок у становлення казначейської служби в районі начальника районного управління державної казначейської служби Раїси Білик. Подякували всім працівникам установи за їхню щоденну професійну діяльність та побажали міцного здоров’я, щастя, достатку, щедрої долі та подальших успіхів у всіх справах і починаннях.

Просмотров: 413 | Добавил: trudovaslava | Дата: 06.05.2015 | Комментарии (0)