Головна » 2014 » Грудень » 29

День Святого Миколая – одне з найдивовижніших та найбільш очікуваних дитиною свят. Окрім подарунків, воно несе в собі найважливіше – віру у диво та здійснення казки. А починається казка за кілька днів до свята, коли діти пишуть листи до Миколая із проханнями та побажаннями.

Святий Миколай з вихованцями Борівського ДНЗ "Золота рибка"

По-секрету ми дізналися, чого найбільше просили маленькі борівчани цього року:

Єгор, 5 років: Дорогий Миколай, принеси мені будь ласка пухнастого Мишка, бо мій вже старенький і йому пора на відпочинок.

Славік, 5 років: Святий Миколай, я пишу тобі листа, бо я в тебе дуже вірю. Цього року я слухався своїх батьків і вони сказали, що Миколай принесе мені подарунок. Подаруй мені будь ласка конструктор «Лєго». До побачення, Святий Миколай! Я буду тебе чекати! 

Лера, 6 років: Святий та добрий Миколаю, принеси добру долю нашому народу і відверни біду від України. А для себе прошу розмальовку і фломастери, і книгу казок. Дякую тобі, Святий Миколай. З повагою, Лера.

... Читати далі »

Просмотров: 590 | Добавил: trudovaslava | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

"Школярі Піско-Радь-ківської та Борівської школи № 1 передали власноруч виготовлені подарунки бійцям української армії. Крім того, діти, їхні батьки та вчителі з Пісок-Радьківських  зібрали гроші на потреби військовослужбовців у сумі 630 грн."

ПОДАРУНКИ ДЛЯ АРМІЇНа фото: ось такі подарунки виготовили діти для воїнів української армії.

ПОДАРУНКИ ДЛЯ АРМІЇ1

Просмотров: 459 | Добавил: trudovaslava | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)