Головна » 2015 » Лютий » 13 » 15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав
16:31
15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Шановні  друзі!

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 26-а річниця виведення військ з Афганістану. Відголос афганської війни такий далекий і такий болючий, такий жорстокий і такий близький.

Війна - це не тільки бої, героїзм і подвиг. Це важкі людські страждання, нелюдські випробування, це смерть багатьох людей. Війна – це горе не однієї людини, а всього народу. Афганська війна – ще одна сумна сторінка нашої історії, брудна, неоголошена. Вона як усі попередні, несла смерть, каліцтво, одягнула в жалобу тисячі материнських сердець. У війни безжальні очі, свій рахунок, своя безжальна арифметика. Багато молодих воїнів-інтернаціоналістів були нагороджені орденами і медалями, але найвищою нагородою для тих, хто уцілів, є життя.

Нині на Харківщині проживає близько 10 тисяч воїнів-інтернаціоналістів. Вони, незважаючи на всі труднощі, що випали на їхню долю, демонструють приклад високої громадянськості й відповідальності за стан справ у суспільстві, доводять свою вірність загальнолюдським цінностям, продовжують славетні традиції фронтовиків і своїх бойових побратимів.

Ви, воїни-інтернаціоналісти - гідно витримали тяжкі випробування жорстокої війни, навчилися дорожити воїнською дружбою, стали справжніми чоловіками.

Сьогодні, коли Україна, як ніколи, потребує захисту, багато хто з Вас знову на передовій, мужньо захищаючи свою Батьківщину. Ваш бойовий досвід нині для держави-є безцінний скарб. Дякуємо героям, які, незважаючи вже на досить поважний вік, знову передають свою, загартовану в боях, звитягу і майстерність нинішнім захисникам Вітчизни.

У цей день  хочу  побажати вам, вашим родинам, міцного здоров’я, душевного спокою, добробуту, віри в майбутнє, злагоди і миру на довгі літа!

 Ігор Райнін.

Голова Харківської ОДА.       

Шановні учасники бойових дій на території інших держав, воїни -інтернаціоналісти  Борівщини!

Щорічно, 15 лютого український народ віддає глибоку шану усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, які з честю та гідністю виконували свій військовий обов‘язок у горах Афганістану, пустелях Іраку, при врегулюванні конфлікту в Югославії, Чехії, на Кубі та в інших «гарячих» точках світу. Куди б не закидала вас доля, ви завжди чесно й сумлінно виконували військову присягу. За хоробрість, високий професіоналізм, надійність і благородство ви заслужили щиру подяку багатьох народів та примножили авторитет України як країни-миротворця. І сьогодні в непростій ситуації, що склалася в країні, ми опираємося на вашу мудрість та виваженість. 

Від усього серця бажаємо вам і вашим родинам здоров’я, сімейного затишку та благополуччя, миру і віри в майбутнє України.

З повагою,

Голова районної державної адміністрації В.О.Кіян.                                      Голова районної ради  Є.Д.Жук.                                  

 

Переглядів: 1744 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar