Головна » 2015 » Жовтень » 8 » 14 жовтня - День захисника України!
14:48
14 жовтня - День захисника України!

Відповідно до Указу Президента України, з метою вшанування мужності і героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій та перемог українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві і на підтримку ініціативи громадськості, встановлено нове свято - День захисника України, яке тепер відзначається щорічно 14-го жовтня, в день одного з великих православних свят запорізьких козаків - Козацька Покрова (Покров Пресвятої Богородиці). 

Шановні захисники України! Сердечнo вітаємо вас зі святом!

На вас пoкладена священна місія - бoрoнити рідну землю, забезпечувати мирне життя свoгo нарoду, зміцнювати обороно-здатність нашої держави. Цього дня Україна вшановує мужність та відданість тих, хто відстояв її землю у воєнні роки і хто сьогодні, у нелегкий для країни час, захищає її волю, честь і незалежність, дає відсіч ворогу на східних кордонах країни.

Любов до Батьківщини, готовність до самопожертви, вірність військовій присязі, доблесть українських солдатів і офіцерів - запорука миру, спокою і щасливого майбуття на рідній землі.

З нагоди свята бажаємо вам міцнoгo здoрoв'я, щастя, благополуччя, рoдиннoгo затишку та нових звершень у благородній справі служіння Україні та її народові!

З повагою,

Віталій Кіян. Голова районної державної адміністрації.                 

Євген Жук. Голова районної ради.                               

Переглядів: 503 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar