Головна » 2016 » Червень » 14 » 102 повідомляє затримано браконьєра
14:11
102 повідомляє затримано браконьєра

 

До чергової частини Борівського ВП Ізюмського ВП ГУНП в Харківській області 4 червня близько 01.30 години надійшло повідомлення по телефону від невідомого чоловіка про те, що на березі Червоноос-кільського водосховища в с. Піски-Радьківські невідомі особи займаються незаконним виловом риби сітками.

В ході огляду місця події за даним фактом в с. Піски-Радьківські, в районі «Базару», неподалік від дамби Червонооскільського ДВСРП в присутності понятих та учасників у воді, на відстані 5 метрів від берега, було виявлено риболовний човен, у якому знаходились 18 мішків з рибою і риболовними сітками та пристрій для вилучення сіток з води. На березі стояв автомобіль «Мітсубісі Л-200», що належить місцевому жителю, громадянину С., 1972  р.н., який знаходився неподалік.  В кузові авто було виявлено 5 мішків з риболовними сітками та рибою. Також на березі, в 10 метрах від автомобіля, було виявлено мотоцикл «Днепр-11», власником якого є теж місцевий житель, громадянин П.

В ході огляду місця події за даним фактом у присутності понятих та учасників було вилучено риболовний човен сірого кольору з двома веслами, автомобіль «Мітсубісі Л-200», мотоцикл «Днепр-11», а також пристрій для вилучення сіток з води та 28 риболовних сіток, власник яких не встановлений. Правоохоронцями подано до суду клопотання про арешт тимчасово вилученого майна.

Попередня сума збитків, завданих браконьєрами, становить 229 322 грн.

Відомості про дану подію було внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.249 КК України.

На даний час проводяться слідчі дії, після яких кримінальне провадження буде направлено до суду.

Переглядів: 316 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar